det vantade samtalet

HEJ!
NU var det ett tag sen vi skrev men har haft lite o gora. Ganska mycket har hant sedan sist. jag hanna danne o ali var vid klipporna for o bada. Kanske inte basta dagen da det blaste som faen. Jag satte mig ner i typ tre sekunder da en as stor vag drog ner mig i vattnet. Tog en stund o komma upp. Men klarade mig ganska fint. Har massa skrubbsar overallt efter alla stenar jag slog i nar jag forsokte komma upp. Ja.. sen da? pa mandag far vi en roomie och ska pa..... ARBETSINTERVJU. antligen. Kanns as bra och vi ar riktigt hemstadda nu. fortsattning foljer pa det. Har varit o letat skor idag (no luck), har just kakat o ska dra hem o glo pa film eller nagot. Far se. Hur mar ni? ar det sno an? tror inte det men kanske i ostersund? PUSS o sant.

rubrik

Hej snyggingar!
Har inte hant mkt alls sedan i.. eh nar jag nu skrev sist. Igar var vi o badade med hanna, det var trevligt. Ikvall kanske det blir utgang med Hanna mfl. Just nu sitter vi pa internet cafe och svettas.. Ja, alltsa det finns inte sa mycket att beratta just nu. Hur ar vadret hemma nu? ar det kallt nog for att ni ska fly hit snart? hehe
pa tal om ingenting alls sa hade vi odel besok igar, sot liten sak. Sag aven den storsta spindeln i varlden typ. (overdriver bara lite), jag ryser fortfarande nar jag tanker pa den. Ni ser vad lite jag har att beratta. Nu ska vi gora nagot vettigt. Puss o sant!
(Bilder kommer snarast!)

jobbjobb.

HEJ.
Forsta jobb dagen idag. SAAA varmt. jisses. Saljer kryssningar och oppna buss turer. Inte na vidare men bra tills vi hor nagot fran de andra vi sokt. Har brant mig och ar sa trott. Nu ska vi hitta nagra jobb klader som ar passande och laga lite lunch. Halla hurrni? trodde ni skulle komma hit snart? KILLAR ocksa max, sjalvklart! Var tvungen att tvatta din troja igar maxi, men saknar dig utan lukten ocksa. Dumma internet ar inte klart AN. Det ar sa drygt att vara internet los. Men vi har det sa bra men saknar alla er. Vi hors snart! puss och kram!


x

Hejhej Sverige. Som som en bjorn inatt. Kanner mig mer o mer hemma i lagenheten. Daniel kom och vackte mig med en grymt god frukost. Sa fin ar han! Mary kom fortbi med en helt ny kaffekokare igar (vet inte om jag berattade det), sa det var huvudpunkten pa eftermiddagen. Fortfarande inget internat hemma, darfor jag skriver som jag gor. Men i dagarna ska det forhoppningsvis losa sig det ocksa. Langtar hem lite grann, da & da. Men det brukar ga over nar jag sitter pa min balkong med en kopp kaffe. hehe. Vi hors sen! xoxo!

internet loshet!

tjabbaa! flyttat in i lagenheten och det ar saa fint. vi trivs sa bra sa! Hittat gott snabbkaffe och varan hyresvard mary ar awsome. nu kan ni komma iallafall, ni som vill. for nu ar vi lagomt hemstadda! Okej, vi lever och sa. Uppdaterar nar vi far internet hem. PUSS & KRAM!

all I need

Nu är det äntligen tisdag! Om en sådär 40 minuter så är det dags att checka ut och åka till lägenheten! Om jag inte var så trött skulle jag dansa runt lite grann. Ska bli skönt o göra sitt eget kaffe och laga sin egen mat! Aja hurrni, ville bara berätta vad som händer idag! Vet inte när vårat internet sätts igång i lägenheten men uppdaterar så fort vi kan! puss! /bella

love of mine..

Hej!
Efter en promenad till the point (som var stängt, glömde att det var söndag) så gick vi tillbaka, packade frukt,köpte glass och gick ner till hamnen och solade och badade resten av eftermiddagen. Nu sitter danne på balkongen och dricker ett glad rött och jag ligger i sängen och kollar på scrubs och vilar. om två dagar flyttar vi in i lägenheten, såå exalterad! :) VÄNTAR på er tjejer, skynda hit. puss o kram!

cocopuffs.

HEJ:)
Igår mådde jag dåligt en större del av dagen. Tror det var något jag hade ätit. Det började när vi var på festen med hanna redan i fredags. Men vilade igår och tvingade mig upp runt 12 tiden, gick och köpte kaffe och kom tillbaka på rummet. Daniel hade en mer aktiv dag, han promenerade till valetta för att köpa mobilkort (fast jag är ganska säker på att man kan göra det här) haha. På kvällen upptäckte vi en del av Sliema vi inte sett innnan. Hamnen är så lång, och vi har alltid vänt när vi trott att det var det liksom, men ojoj. nejnej. Hittade massor med fina platser (lite gömda) Ja, det går inte att förklara. Tar bilder ikväll och visar er då! Nu har vi just ätit frukost, jag drack deras kaffe (om man nu kan kalla 95%vatten och resten kaffe det). GUD vad jag saknar min kaffe bryggare. Elsa,josse,malin.. kan någon av er komma ihåg att ta med typ GEVALIA snabbkaffe eller något när ni kommer? tack! Aja, nu ska vi till The Point (typ som stortorget, fast ni vet.. mycket häftigare) hehe. Sen vette fan, dra ner till hamnen o sola o bada lite? kikar in och uppdaterar er lite senare. Puss!!

En hettsig men bra dag!

Hej!

För tidig morgon idag, men frukosten var god och efter två koppar kaffe så kändes det bättre. Vid 11 tiden mötte vi upp våran mäklare Veronica för att titta på lägenheter. Hon visade den största och finaste först, 3 sovrum, två balkonger,takplats och allt annat man kan tänkas vilja ha. Bra område också. Sen kollade vi på ett par andra men det var ganska lönlöst då Daniel var helt såld på den första.. jag gillade den andra vi tittade på, men den var mindre och hade inte balkong.. och det gick inte för sig. Hur som helst, efter mycket pratande så bestämde vi oss för den första. Jag tycker den är alldeles för stor men nu kan ju ni komma och bo hos oss. (sugen på o flytta till Malta? Vi har extra rum ;) haha. Så efter några timmar var allting klart och vi flyttar in där på tisdag! Nu har vi käkat lite o slöat oss i sängen, otroligt sega är vi båda två. Men om ett par timmar ska vi möta upp Hanna (barndoms kompis som också bor här) och hennes vänner för några drinkar och dans! Ja. Vad mer? Fortfarande inte ätit på det turkiska stället och nu är det för upp hajpat (tack veronica) haha. Aja hörs senare! Ciao ħbieb!


you and me could write a song about our future life together

Hej kompisar! Har inte kollat vad daniel skrev sist. (nej, jag är inte lat, men internet på hotellet är sådär töntigt dyrt) Men idag har vi mest slappat. Solat,badat och haft det gött! Imorgon ska vi äntligen (och jag mimar äntligennn när jag skriver det), ska bli så kul att åka runt o kolla på lägenheter! Men vi har bestämt oss för att åka vidare om inte allt för länge. Jaja, berättar mer om det imorgon! Blev take away från en kina resturang här brevid hotellet ikväll.. igen. Det turkiska stället är alltid packat. Jag bara måste äta där, vad är grejjen med deras mat som gör att det alltid sitter folk där? Dom kanske är trevligare? Hon på kinan var då inte speciellt trevlig, tur för henne att de har så gott ris! :) nog om mat! Här kommer lite bilder! (har ni några frågor får ni väl KOMENTERA lite!) hehe. Puss så länge!

tråkigare än det ser ut att åka denna sega hiss!

 

 

Så skönt i vattnet!

Sliten tjej..

och kille.. haha

 

 

 


Sovmorgon

Hej!
Igår va en sjukt härlig dag. Vi gick bara runt och kollade in sliema på dagen, och på eftermiddan så tog vi en färja till Valetta som ligger tvärs över viken. Riktigt fin stad med trevligt folk och många butiker. Enda poliserna vi har sett än så länge är i Valetta, där är det typ klungor, men i sliema är det tomt. Efter att ha gått lite vilse och tagit en lååång promenad för att komma tillbaka till hamnen i Valetta så tog vi en taxibåt vid sjutiden tillbaka till hotellet, efter vi bäställde take-away från en china restaurang bredvid, kanske köpte en flaska vin också för 20kr, vad vet man;)
Försovoss imorse och missade vi frukosten för att vi var så trötta så det vart kaffe och en liten bulle istället för bufé:(
Nu sitter vi i hotellrummet och blickar över hamnen och ska snart iväg till stranden, bilder kommer!
Från balkongen

Sliema!

Hallåå!
Kom fram igår kväll, var som att kliva in i en bastu. Så skönt! Allting gick bra, men trodde jag (bella) skulle dö av rädsla i taxibilen, dom kör som galningar! Väl på hotellet så var missnöjd med rummet och fick byta till ett stort rum med balkong. Efter en kalldusch så gick vi ut och försökte hitta något att äta.. det slutade med att vi tog take away från mcdonalds. Så trötta var vi. Men ikväll ska vi äta på en turkisk resturang som verkar mysig. Ja sen då?
Idag har vi varit på jakt efter ett par sandaler till Daniel, efter några timmar så hittade han ett par bruna som han blev totalt förälskad i. Vi har inte gjort så mycket  mer idag, men senare ska vi ta oss till stranden och ikväll åker vi över till valetta med båt-taxi. Men nu ska jag sätta mig på balkongen och och dricka lite kaffe!

Hörs snart! puss!

no silly little moment

det värsta med att flytta är att säga hejdå, helt klart. Det är bara ett år men det känns jobbigt att inte kunna ses när man vill,ramla hem tillsammans efter en utekväll eller dricka lite vin och prata när livet är sådär ofett. det kommer jag sakna. det simpla och underbara i den här staden. det har varit en grymt fin sommar och jag skulle stanna i många ögonblick om jag kunde. Jag har de bästa man kan tänka sig. ni är oslagbara. Jag ser fram emot att träffa nya människor och uppleva något annat. nu ska jag njuta av min sista dagar här i Östersund med de bästa och det finns inga hejdån. Vi ses snart igen:) Ta hand om lägenheten Tove och var snäll mot min fina tant granne! (var gärna lite elak mot de elaka äldre paret en trappa upp, de har gjort vissa dagar olidliga) :) Ska bli roligt o uppdatera det nya här! Hörs snart!
Puss och sånt!

RSS 2.0