Dragon clouds so high above

Hej. :)
Vet inte riktigt vad denna dag ska sättas i för kategori. osammanhängade. Min tl ringde och gav mig ledigt för dagen, väldigt skönt men det är så trist väder idag, så jag hade lika gärna kunnat sitta på jobbet. Skulle handla lite mat men visa kortet fungerade inte. typiskt. så min nya roomie seda kommer snart o ska köpa mat till mig. Skönt att vi får lön imorgon! Då ska jag investera i en helt ny kalender och anteckningsbok. Känner mig ganska tom utan mina kalendrar.  Fem månader har vi varit här nu, känns helt sjukt. tiden går så fort. Om cira 29 dagar är det sommar här igen. underbart, tror att allting kommer vara lättare när hettan kommer tillbaka. Imorgon kväll efter jobbet så flyttar vi in i nya lägenheten med shawn och seda. Skönt med ett eget rum igen. väldigt mysigt o bo med hanna men lägenheten ser ut som en krigszon idag. Ångest. Ska ge mig på köket nu när jag ändå är fri hela dagen.
Måste även packa ihop allting igen men det känns väldigt drygt. Oj vad tråkigt detta inlägg blev nu då. Det har dock inte hänt så mycket sedan sist, star wars marathon som tog två dagar att återhämta sig från. Någon utgång med ali o hanna, väldigt roligt. Annars mest bara jobbat! Jag har två dagar på mig att skaka av mig januari-ångesten. Det borde väl gå. Nystart och allt med ny lägenhet. Saknar mina systrar,mamma, syskonbarn. ja alla! Nu får ni komma hit! okej. det var det. Nu ska jag städa lite. Vi hörs! Puss o Kram!

may be other people like us

HEJ! :)
jag är så himla glad!
Den 1a februari flyttar jag och danne in i nya lägenheten! Ska bli underbart gött! Men blir till att börja tvätta och packa ihop livet för att en än gång flytta. Men det är det värt. Trist att flytta från hanna dock, har varit otroligt mysigt :) hur som helst, inte mycket mer jag ville berätta egentligen. I början på februari kommer Frida hit (förhoppningsviss får josse ledigt från jobbet också), så februari får blir början på mitt nya år. Jag tänker förtränga större delar av januari. haha. Det blir fint. Saknar mina systrar och syskonbarn. Annars är jag glad över att inte vara i Sverige faktiskt. Aja, nu ska jag kolla klart på the way we were och sova! jobb imorgon (puuuh). Sov gott. Puss!

never made me stronger at all.

Hej!

Blev mycket tjaffs med hyresvärden. Inte över än som det verkar men jag har bestämt mig för att inte lägga mer energi på henne. Hon kommer bli betalnings skyldig när vi lämnar in räkningen. Hur som helst! Hanna är fortfarande i Sverige, vilket har lett till några nyktra dagar, haha. Ganska skönt men nu vill jag att hon ska komma hem! Kom på jobbet vid 13 och undrade efter en timme varför det var så lite att göra. Det är tydligen lördag idag, någon annan som var medveten om detta?? Blir väl så när man får vara ledig i ett par dagar. Första lördagen sedan jag kom  hit som jag inte tänker göra någonting alls, jobb till 22, sen tänker jag äta mat och kolla på en film. Skönt! Men är det verkligen lördag idag? Det känns verkligen inte så. haha okej, nog om det. Har egentligen ingenting nytt att dela med er. Jag är som i en bubbla nu, hör folk men lyssnar inte. Jag har ingen energi kvar efter dessa två veckor av kaos. Bara ler och tittar ner. Jag tror att man kommer till en gräns, jag vet inte om det beror på åldern eller bara ens omgivning. Men det finns en osynlig gräns som folk krossar, nästan varje dag. Det är svårt att vet hur man ska hantera vissa saker men jag tror att man lär sig, lite varje dag vad som är viktigt  och inte. Så jag tänker ta resten av januari och låta det vara lite dimmigt, oklart. Men sen tar jag tag i mig själv och prioriterar det som är viktigt. Jag tror inte att det är mänskligt att låta sig själv sugas in i dålig energi hela tiden. Nu låter det som att jag mår jätte dåligt men det är faktiskt inte så. Kände bara för att skriva det jag tänker. Allt är inte jättebra hela tiden, inte ens på malta. Men när det är bra.. då är det fan bra! :)

Jag är sjukt tacksam för finaste pojkvännen och underbara nya vänner!
b-b-breakin' in

Hej alla fina!

Har varit  ett par påfrestande veckor. Men det känns lite bättre nu. Jag och danne bor hemma hos Hanna och riny i tre veckor nu och sen flyttar vi till eget. De två nya tjejerna på jobbet fick ta över våran lägenhet, känns jätte bra att det löste sig så bra. Blev dock lite tjaffs med våran hyresvärd igår då hennes man försöker vrida oss torra på pengar. Så jag lät min kära daniel ta hand om det idag. Blir så trött på alla malteser som tror att dom kan lura en på pengar bara för att man inte är här ifrån. Imorgon får vi veta om vi får tillbaka våran deposit då dom ville ha kvar halva egentligen (2000 kr) för en fläck på golvet. Men då vi inte tror att det kostar så mycket att vaxa ett golv så gick daniel till en städfirma, där alla var så gulliga. En kund som stod där ringde upp sin supermorsa som hjälpte daniel med sitt hemliga vapen mot fläckar. haha Så han fick bort det. Nu får vi hoppas att hyresvärdens man inte är lika pengakåt idag och att det blir rättvist. Okej NOOG om det. Tråkigt inlägg detta blev nu då. haha. vad har hänt då? Vi hade en underbart rolig helg, lördagen spenderades med god middag och utgång med alla fina. På söndagen slog rastlösheten till och vi befann oss än en gång ute. Malta alltså.. Så nu blir det lugnt ett tag framåt :) Pratat med min fina syster Johanna på skype och försöker få hit henne så fort som möjligt. Saknar min familj så mycket. jaa. vad mer? inte så mycket. Jobbet går så fint så, sitter på training och trivs med det. aja, ska försöka lära mig lite nu. haha vi hörs! Puss! :)


what goes around comes around.


nu vill jag bara hem, till mina systrar,mamma och vänner.2012

Hej!! Förlåt för dålig uppdatering.

Har haft den bästa nyår i mitt liv men extremt underbara människor. Det blev mycket fix,mycket hårspray med tjejerna, penthouset medkillarna och Naitive för att skåla in tolvslaget med champagne. Sen vart det dans dans och mera dans. Tills jag inte kunde gå i klackarna. Bilder kommer! Nu sitter jag på jobbet och är superförkyld. Tur att jag gillar mitt jobb annars hade jag nog legat i sängen och klagat istället. Är ledig lör och sön, och börjar med nya schemat nästa måndag, såå kul! vad har ni gjort då? Hur firade ni nyår? pusspuss!pussjossebosse<3

RSS 2.0