love you like a lovesong

Hej!
Har haft en jobbig period med förkylning och annat. Men det börjar kännas bättre nu. Från o med första december jobbar jag på heltid, får några dagar innan min training börjar så jag kanske åker hem till Uppsala en sväng och hälsar på familjen. Vore skönt! Får se hur schemat ser ut då. Jag älskar verkligen mitt nuvarande jobb men timmarna är lite sådär. Så det ska bli skönt att få fler timmar och mer att göra. Igår kom Hanna hem från London så vi gick ut, drack lite drinkar och dansade tills fötterna började värka. Trevlig kväll! :) Idag har jag mått som jag förtjänar. Har pratat med Frida på skype, insåg inte riktigt HUR mycket jag längtat efter henne. Jisses, men snart kommer hon och josse. Ska bli mysigt! Aja där var mina fem minuters rast. måste fortsätta jobba. hörs snart!
Puss!


feber och annat som är fint..

HEJ!
Förlåt att jag uppdaterar så dåligt! Jag jobbar ju varje dag och danne har inte heller tid. Men har inte hänt så mycket sedan sist. Har hängt med min hanna, en konstig vecka. Hela förra veckan. men rolig. och dåodå konstig. Men mest fin. Vi har ju två nya roomies nu, Felicia o Jonte. Mysiga som få med sina instrument och virknålar. Så nu har vi ett perfekt litet kollektiv. Trivs fint i lägenheten! Jobbet går fint osv. vad mer då? Bra med alkohol för mig ett tag nu. Jag har feber och är förkyld, så sjuk igen. Har något virus i kroppen som bara kommer tillbaka. Jobbigt. Sitter på jobbet nu och försöker fokusera, går sådär. Men slutar elva och är ledig imorgon! Skönt :) Då ska jag o felicia o jonte ha en heldag. Om jag tar mig upp. Det visar sig. Aja måste jobba. Vi mår bra! Pussa på mosters älsklingar syster! :) puss på er!


sit back down where you belong..

Hej Sverige.
Har varit mycket på sistonde. Jag har varit sjuk mycket sen jag kom hit och min kropp hinner liksom inte återhämta sig mellan gångerna. Men nu mår jag relativt bra, lite förkyld men det är är inget i jämförelse. :)  Allt går bra på jobbet, har ju skönaste jobbar kompisarna och chefen. ;) Vet inte vad som hänt sedan sist, Jag fick en infektion för ett tag sen och var sängliggandes. Men det är bättre där också. Vi har mest tagit det lugnt, jobbat och sovit. Igår kväll var vi ut några stycken. Började segt men blev som alltid roligast när vi skulle hem. Menmen, idag är jag helt out of it. De flesta ska ut eftersom att det är fredag men tror jag ska ta det lugnt med en film bara. Om inte Hanna övertygar som vanligt ;) haha. Längtar hem lite, saknar mina syskonbarn, dom växer så fort nu.. Saknar resten av familjen och vännerna också. Men det kommer och går i vågor. Elin mår inte så bra efter sin ryggoperation så det är lite jobbigt att inte kunna vara där för henne nu. Ni kan hälsa på henne här - http://www.elinhoffner.se/.
Aja, ska fortsätta jobba nu. Mamma Annika, ses på skype snart! :) Okej, vi hörs snart då!! Puss på er!

coffee

Hej!!
Har inte uppdaterat på ett tag men har varit mycket nu på slutet. Jag och Hanna gick ut från en krog för ett tag sen och hamnar mitt i ett bråk. Två killar som bråkar, vakter som bara står där (folk omkring också). Vi försökte såklart stoppa ena killen som stod och praktiskt taget hoppade på andra killens ansikte. Med hanna som drar honom i armen och jag som sparkade honom innna  han slutade så reagerade vakterna äntligen. Lite traumatiskt. Men inte så farligt. Förutom det hade vi en sjukt bra utekväll. Är ju inne på min andra jobb vecka och trivs jätte bra! Blivit erbjuden ett bättre betalt jobb så vi får se vad osm händer med det, trivs ju så bra med det jag har nu! Aja.. Det har iallafall varit mycket drama i dagarna. En utekväll med några kompisar slutade med en jobbig taxifärd hem och ingen sömn alls. Men det känns bättre nu! Bärjar sju ikväll, efter jobbet blir det lasagne och ett glas rött hos vince! Ska bli trevligt! Är ganska trött. ska sova några timmar till. :) Hörs snart! Puss!
Idag fyller min stora syster Micci år, jättejätte grattis. Önskar jag var hemma och kunde fira dig! Älskar dig.puss!!
Hennes blogg hittar ni här :http://miccii.blogspot.com

RSS 2.0