on and on

Hej!
Kommer inte ens ihåg vad jag skrev om sist men har inte hänt så mycket sedan sist ändå. Går fint på jobbet och vi har det super mysigt hemma. Finns egentligen inte mycket att uppdatera. Men solen kommer mer och mer. Idag var en underbar dag, var verkligen sommar varmt, det luktade jordgubbar och solsken. Man blir så lycklig! I övrigt saknar jag er där hemma så galet mycket ibland! Nu har cornelia lov och jag är inte i Östersund för att kunna fika hela dagar med henne, känns skumt. Vad ni känns långt bort! Jag överlever dock, ni kommer fylla ön snart nog! aja nu måste jag sova, ska upp halv åtta imorgon! puss på er :)
Finaste Jessi och Bästa Cornelia! fina tiden!

we were never here

Solen har varit uppe i ett par dagar nu och man känner att sommaren snart är här. Alldeles för varmt för något som har med tröjor att göra. är ni avundsjuka nu? kom då! :) Blev jobb lite tidigare än planerat idag, syynd. men I don't mind! Hann med några soltimmar innan iallafall! allt är fint o bra och sådär.  29 april får jag besök också, det ni! ska bli väldigt roligt. åh.. just det. snart ska jag göra min andra tatuering, en liten men fin en! :) aja, måste svepa mitt kaffe och röra mig mot besedo! puss!baby.. now you do.

Hej!
Sist jag bloggade var när vi fortfarande bodde med hanna o riny. Ett tag sen var det ju. Men det har varit väldigt mycket på sistonde. Flytten känns helt undebart bra, trivs verkligen här. ska slänga upp lite bilder sen :) Annars? Det snöade här första gången på 50 år. Bra år att flytta till Malta liksom. Men nej, ingen märkte av det. Idag är solen uppe och det är ganska skönt. Jag njuter faktiskt lite nu, det är lagomt. Snart blir det sådär varmvarmt liksom, sådär så man måste duscha varje timma. nej, ska inte klaga. Kom ju hit för värmen också. Hur som helst. Frida skulle ju komma hit men det blev inte av pga många saker. Men jag tog ändå några dagars semester, kände att jag behövde andas lite. Vara lite själv. Ida kommer i början på mars, ja det verkar som att alla kommer hit samtidigt. Men det blir roligt. Nu ska jag o danne ner till the strand, kanske the point och handla lite inför Sedas födelsedag (och alis) :) Verkar som det blir mycket ståhej denna helg. Får se hur ivrig jag blir på att haka på det. Känner mig så stressad och uppvarvad utan någon som helst anledning. Ska sluta gnälla. Nu lär vi röra på oss. Ha en fin dag!
Puss o kram!!

RSS 2.0