saknar.

Börjar jobba om ett par timmar och har inte ens ätit middag än. Får sätta fart snart! Många bilder idag men jag saknar er så himla mycket! Men snart kommer Josefine, då kommer det kännas bättre! LÄNGTAR! Puss o Kram!
Elsa & Jag, Midsommar hos stina med fina gänget i revis!
Marcus & jag på balen!
Det enda jag minns från den kvällen var att den var rolig. :)
Studentveckan.
Kreativ Explosion. (en del av oss iaf)
Jag & syster johanna på min student.
Kanske den mysigaste kvällen sommaren 11.
Pickninck på isen med kosa. Finaste vintern!
Mösspåtagningsbal. Fina Jessica, jag & bästa cornelia! <3
Midsommar på kollektivet ute i ås. Underbart fint!
finaste projekt-gruppen,ni gjorde hela året! <3
Körfältsgrillen!
valborg förr ett par år sen! Stora syster micci & Hugo! <3
frida,linda,på filten med vin. En fin dag. krävdes inget mer!
Yran med Rebecca! Håkan hellström du & ett par öl. Även om vi var festivaltanter så var det sjukt roligt!
En sommarkväll 11, med Stina amanda,hanna & olle. <3
Idas Födelsedag! Annika & ida. <3
Sushi,ont i magen och dans.
Linneas födelsedag!
Elin & Erik på Elins boksläpp!
'
Paulina. En liten del av mig fattas när du är mer än 2 timmar bort.
Syskonbarn hugo <3
En helg i skogen i Bollnäs med marcus & wouter. <3
Max. Mer än ultimat. det är du. <3

l o v e

Snabb uppdatering!
Fick jobbet och börjar på onsdag! Ska bli jätte kul, känner ju nästan alla som jobbar där nu så det blir nice o jobba med ett skönt gäng! :) Kämpar för att hålla mig vaken till kvällen så jag kan vända på dygnet någongång! Har skypat med min bästa josse (som kommer hit snart, ska bli SÅ fett!) och fick se en glimt av rossan. Saknar tjejerna så sjukt mycket. Har ätit gott och kollat på the walking dead. Nu ska danne fixa min dator så jag kan sluta få panikångest varje gång jag ser den. puss o kram!!
gjorde smarrig frukost.. tog mig bara en timme. Frukost vid ett men daniel fick iallafall sova ut!

frukost?

Hej!
Har sovit två timmar inatt. förutom hostan och halsont så är jag nästan helt frisk så min kropp kände väl av att jag degat i flera dagar så jag låg rastlös till 7 imorse. Fy så hemskt det var att kliva upp vid nio. Men drack en kopp Te, inte alls lika tillfredställande som kaffe men vi hade ingen mjölk hemma så man tager vad man haver. okej, ska sluta tråka ut er. Hade iallafall min intervju klockan 10 på Besedo (för bettson-chatten). Det var väldigt trevligt, haha. Nejmen ingen sån ansträngande gå-igenom-hela-cvt-ord-för-ord intervju liksom. Det var skönt. kändes väldigt bra, tror jag får jobbet. Får veta i em. kanske inte ska låta så kaxig utifall jag senare måste berätta att jag inte fick det. peppar peppar. haha. okej. Jag är så himla trött så allt jag skriver är osammanhängande. Danne ligger fortfarande och sover, har hållit honom vaken med mitt jäkla hostande i natt. stackarn, men nu ska jag iväg och köpa massa frukt och annat gott och väcka honom med frukost på sängen. Vi hörs sen! puss!

robert.

Hej!
Har varit några väldigt påfrestande dagar utan röst. Jag får fram lite mer ljud nu om jag verkligen tar i, helt sjukt vad man behöver prata bara man är utanför dörren. Jag har sovit och sovit i några dagar nu. Spenderat nästan all tid i sängen med te. Idag klev jag upp vid nio på morgonen för att gå på arbetsintervju. Men med hjälp av Hanna över skype fick jag en ny tid på måndag då jag inte kan prata och nyser var femte minut. Imorgon är det Hannas födelsedag och jag har försökt att kurera mig inför men tror inte jag kommer kunna fira imorgon. Vi får ta det när jag kan prata helt enkelt. Men sjukt trist, hade ju sånna planer för dagen! Men det tar vi lätt igen! hehe. Jag tog all sparad energi och gick en promenad längs the strand, skönt men gav upp rätt fort och gick och handlade lite mat. Har inte gjort så mycket mer, legat i sängen med te och mina favorit choco chip cookies och har inga planer på att göra något annat ikväll. Amen just. Min robert (min dator) ligger i koma för tillfället. Jag råkade spilla lite te på honom så hårddisken pajjade och alla mina spel o bilder och annat är borta. Så typiskt! okej orkar inte skriva mer. ska kolla på the big bang o sova lite. trevlig fredag. Puss!
i brist på dator. bjuder på den..

Surprise!

Hej och så!
Sjukt fint väder idag, så jag vaknade gladare idag. Känner mig inte mycket bättre idag. Men lite piggare. Det kommer. Men har helt glömt bort feber ett tag nu! Har pratat med min kompis Annika som kom med överaskningen att hon ska få en bebis! Så himla rolilgt, hon har velat det så länge och förtjänar det verkligen! Men såklart händer allt stort när jag flyr landet. Nej, så ego är jag inte! haha Är så himla glad för dig älskade vännen! Så jag kommer hem tidigare än planerat! Men det är länge nog till lillen kommer! Ska bli så kul! Första bebisen i bland alla tjejerna! Åldern smög sig på antar jag! :) Men jag gillar det! Aja, har inte så mycket mer att säga.. eller som är intressant nog! Hörs senare! puss o kram!

song for no one

Hej!
Tänkte bara kika in o säga hej. Är så dålig på att uppdatera. Har inte mycket att berätta. Blev en lång ute kväll i torsdags med hanna,sabina,alle,danne,vince mfl. Sjukt roligt som alltid. Men har nog haft lite för kul på sistonde, har legat i sängen med feber och halsont i två dagar nu. Tog mig upp på eftermiddagen för o handla lite mat. Men annars har jag mest legat i sängen o kollat på sen and the city. Det gör inte så mycket att slösa tid hemma då det har varit världens regnoväder. Vaknade av åskan flera gånger i natt. Men det är lite mysigt ändå. Ska ta min hundrade kopp te nu. Hörs snart! puss o kram!
bästa <3

keep breathing

Hallå!
Dannes första dag igår, han verkar trivas men det är intro nu i början så han är inte så himla pepp då han mest sitter o lyssnar men det blir nog bättre. Oj vilken lång mening. Hur som helst.. Igår hade jag en hel dag med Hanna, Jag klippte mig (super nöjd) och så fixade hon vårat hår inför kvällen. Efter det käkade vi middag på Tabbak (turkisk resturang i Sliema) Så himla gott! Sen gick vi till henne, drack vin o fixade oss. Daniel gick hem ganska tidigt och vi fick sällskap av alle ist. Var en sjukt bra utekväll. Vi fick skjuts hem vid 5-6 tiden. Jag o Ali va inte så pepp på o sova så vi satte oss på balkongen tills vi blev så hungriga att vi inte stod ut. Så runt 7 tiden så gav vi oss ut på jakt efter frukost. Vi gjorde ett stopp och gick in på kyrkan som ligger på väg ner mot The strand. Satt där en stund o gick hela stranden bort men ingenting var öppet så vi bestämde oss för o åka över till Valetta o leta men inga båtar hade börjat gå så vi gav upp och gick till en liten affär vid oss o köpte chips och plockade med pizza. Så det vart en extremt lång dag o natt igår. Hanna o ali som är vana vid Malta och inte i lika stort behov av vila som jag är gav sig ut ikväll igen. Dom tjatade nästan med mig, men några filmer och chpis kändes mer lockande. Imorgon är det jobb jakt för min del. Jag har gruvat mig men nu är det DAGS. Aja. mer än så har inte hänt. Saknar er hemma. puss!
<3

1+1

Hej! gud vilken lång helg. Hade kul i lördags den största delen av kvällen. haha. igår tog jag mig till affären två gator bort för o köpa kaffe. Mer än så orkade jag inte. Det har blåst sjukt mycket,hela natten har det stormat. Men verkar vara fint ute idag igen. Nu ska jag få i mig kaffe och sen blir det klippning och mys med Hanna. Och ikväll blir det Pv. Blir en bra dag tror jag! :) hörs senare.

pv

Dagen började segt med ont i magen och ångest över en trött lägenhet.. Men vi tog pinnen ur och gick iväg för o storhandla. Som alltid när killarna ska leda en så gick vid runt halva malta (inte riktigt men lång var det) innan vi äntligen kom fram till Tower. Det blev tacos till middag, sjukt gott. Lägenheten är renare än någonsin så humöret gick upp hos oss. Nu är hanna här, så vi dricker lite o chillar här sen vidare till Pv för o möta upp lite folk o dricka några drinkar. Blir nog en lugn kväll då folk ska upp o jobba. Eller ja.. det brukar låta så iallafall. haaha. Får se men blir nog en bra kväll! Nej, jag lär komma ikapp med fix o drickande. Hörs imorgon! pusspuss.

Saknar er så himla mycket!
finaste syskonbarnen som jag saknar jätte mycket!

junk of the heart

Hej!
Så arbetsintervjun gick väldigt bra och danne fick jobb på blocket! :) Mig hör dom av sig till. lång historia. Såå jag har sökt på lite supermarkets i närheten och så. En sko butik i sliema behöver folk så jag funderar på det. Dom är lite snorkiga, det är en lite finare affär så vi får se om jag orkar klä mig festklädd till jobbet varje dag. Men det finns mycket jobb så det är skönt. Det tar nog sig! Vi har inte gjort så mycket den senaste veckan. Vi har mest tagit det lugnt. Det har regnat två dagar (idag är det dock varmt igen) Så man har inte kunnat gjort något. Det regnar så brutalt när det väl börjar. Typ översvämmning på gatorna. Men det är lite mysigt också! Igårkväll gick vi på Kasino där alle brände 50 euro på tjugo minuter sen drog vi vidare och tog ett par drinkar,köpte mat o åkte hem vid tre. Lugnt o skönt. Nu ska vi försöka komma iväg o storhandla, killarna har tjatat på mig och när jag äntligen blir klar så sätter dom på en film o har inga planer på att stoppa den. Sen får vi se vad som händer, kanske ett glas rött på taket och något spel. Det är ju lördag så det kan hända att dom får för sig att vi måste vara sociala o gå ut. Får se helt enkelt. aja, jag har galet ont i magen så jag ska göra lite te nu innan vi drar. Här kommer lite bilder!
Vardagsrummet (lite ändringar har gjorts.)
Köket(lite ändringar även där)
Hallen. ( till vänster är stora badrummet,mittemot är alis rum brevid hans är tvättmaskin/toalett. Hallen och brevid vårat sovrum är gästrummet. Bilder kommer på de rummen kommer. Vårat sovrum rakt fram.)
Vi bor längst upp.. trapporna var sjukt jobbiga i början men man vänjer sig. De ska sätta in en hiss snart.
liten del av sovrummet, det är lite större med balkong. (världens drygaste granne balkongen brevid. Italienare..)
:)
natten alle flyttade in.
Detta stötte danne på när han va på promenad. inte ovanligt precis. folk kör som galningar.. haha
by night:)

internet

Hej! ÄNTLIGEN har vi internet här hemma. Så blir bättre med uppdaterandet.
Arbetsintervjun gick bra för båda oss men vi väntar fortfarande på svar. De borde ringa innan fredag då kurserna börjar på typ måndag. Vi får se, blir säkert grymt bra. Annars tar vi det mest lugnt,dansar mycket och dricker nya drinkar varje dag. Det är fint. Igår va jag o hanna o shoppa, varmt och trångt som vanligt. Men hittade lite fint till lägenheten. Sen blev det ett besök på största super market ever, med tre våningar. Fattar inte att jag gått o handlat på sketna affärer när jag kunnat köpa FÄRSKT kött och färska ostar.. Det var som en dröm. haha. Har även hittat Maltas kanske mysigaste byggnad.. den är fylld med böcker och har en hemmig känsla liksom. Vad mer är bra? allt. allt är så jäkla bra. Trivs med att alle bor här också, blev ett skönt gäng tillslut. Laddar upp bilder på lägenheten när jag hittar kameran.. så typ senare ikväll. Nu ska jag dricka kaffe och svara på lite mail. puss o kram
tråkig badbild. alla bra bilder är på dannes kamera.. de kommer de kommer :)

RSS 2.0