telefonsvararen

sitter o lyssnar på navid o gudarna och blir så himla sjuk efter tings och amanda. Igår var kanske den jobbigaste dagen emotionellt sedan jag kom till malta. Hade sovit dåligt, jäkla grannar som är uppe och skriker hela nätterna alltså.. det är som att dom sätter klockan på 4 BARA för att kliva upp tjaffsa, nästa gång ringer jag polisen. aja, back on track. Så jag tror att det var mycket pga sömnbrist men sen så blir det väldigt mycket ibland också och jag känner inte att det finns något litet utrymme att bara få må dåligt, en liten stund. Så jag längtade hem, till familjen i uppsala, i östersund och vännerna. Längtade till det sköna livet på rådhusgatan, till sena nätter med ett glas rött och super mario. Jag är väldigt glad att vi är här men ännu gladare att det blev malta och inte på andra sidan klotet. För här finns iallafall finaste barndomsvännen hanna som vet hur hon ska muntra upp mig. Jag är så glad för att daniel är så himla fin och som vet exakt vad han ska göra för att få mig att må bättre. :) En kaffebryggare och gevalia kaffe var det som krävdes för att jag skulle ur mitt funk. Han vet han :) Nu är det snart jobb och det känns faktiskt bara roligt. Jag är i AAAAWH med mina jobbarkompisar, dom är så himla bra. Har inte mycket mer att skriva nu faktiskt. Jag längtar till nyår, gav mig själv en väldigt sparkly klänning som julklapp och kan inte vänta tills jag får ha på mig den! Juste, jag blev lite ljusare i håret. Inte så farligt, lite blonda slingor bara. :) SÅ ingen panik, josse. Jag ser fortfarande normal ut. :) okej! Hörs snart. pusspuss!

ingen rubrik

Heej!
Hoppas ni hade en fin julafton! :) Själv jobbade jag till 16. Sedan blev det skype med familj o släkt, shopping. Hann trycka i mig lite mat innan danne kom hem. Då vart det lite mer skype. Sedan kom hanna. Vi tänkte joina de andra på lite middag och så men vi är så lata så vi var bara hos oss innan vi mötte resten ute. Riktigt rolig kväll igår. INGEN julkänsla what so ever, trots låtsas snö och jullåtar på naitive. Men en fin Julafton ändå! :) Eftermiddagen har jag spenderat i sängen med hanna, kollat på mysteriet på greveholm och tryckt i oss chips. Gick och köpte take out till mig o danne innan jobbet. En ny resturang på the strand, Sjukt gott. Dit går vi fler gånger ;) Nu sitter jag på jobbet. Vldigt segt. Inte så mycket o göra. Får gå hem om några timmar, då ska jag ta ett bad och äta choklad. mmmh. hörs snart! pussss




walking around the.. uhm..

Hej Sverige.
Jag längtar hem så det är inte klokt!! Kommer bli konstigt o inte vara i Sverige imorgon. Ville bara komma in och önska er alla en underbar Jul!! <3

<3

Trillade in lite Jul!
Fick ett stort paket med klappar,choklad och annat gott från Min stora syster Elin och hennes man Jan. Så underbara <3 Jag vill inte öppna min choklad för då försvinner den med en gång. haha. Får spara den till jul ;)
Jag och danne var o kollade på ett par lägenheter imorse. Super fint och nytt allting men köken var inte speciellt stora. Får se hur vi gör, men flytt innan januari blir det iallafall. Folk kommer ju på besök nu snart och då lär vi ha ett tomt gästrum :) Saknar er hemma, kan inte fatta att det snart är jul!! Puss!

besedo

tjoho. orkar inte skriva så mycket men här kommer lite bilder från julfesten igår. (kommer fler när jag orkar ladda upp dom)

oh darlin, darlin.. walk a while with me

Har blivit lite bättre på o blogga va? hehe.
hade en otroligt fin efetermiddag med daniel igår. blev en låång promenad med shopping och bakelser. Hittade en superfin röd klänning till julfesten imorgon och en nyårsklänning. Eller ja.. om vi ska vara ärliga så var det daniel som insisterade att jag prövade dom. Han kan han också ibland. Idag har jag slappat och haft en bella-dag. Jag har ätit jul-cupcakes,druckit mycket kaffe och skrivit en del. såå skönt. har jobbar ett par timmar nu. lite segt ikväll. slutar elva, så skönt. imorgon börjar jag min training med bästa issa. Blir en lång dag men julfesten efter jobbet. ska bli roligt. Men hela företaget på en fest.. pust.. haha. nej det blir säkert roligt. Om/NÄR josses ledighet blir beviljad så kommer hon och frida den 4 januari. vill inte bli för exalterad utifall men det skulle vara fett. nu är mina fem minuter slut såatte. vi hörs! puss o kram!


don't let your life, pass you by

Hej.
Har varit ett par riktigt jobbiga dagar. Har aldrig längtat hem så mycket som nu. Känns bättre idag men min nackspärr är värre än värst. kan inte göra något med huvudet. frustrationen har för tillfället satt upp läger hos mig. Ikväll blir det tillbaka till jobbet efter två dagar i sängen. börjar 6 och jobbar till 00:00. Lucia special på chatten så jag hoppas allt går bra och att jag inte får en till melt down. Hanna har varit så otroligt fin och muntrat upp mig dom här dagarna. Och issorna kom på ett litet besök igår också, precis i rättans tid! Nu ska jag gå ut och försöka hitta något att äta innan jobbet. ost? mm. Hoppas ni har det fint hemma. Blir så hemsjuk när jag är inne på systers blogg(http://miccii.blogspot.com/), med allt julbak och mys! Men snaaaart är det januari och då är josefine och frida här, de bästa vännerna i världen! ska bli så skönt! puss och sånt!

If things go wrong, we can knock it down

Hej! :)

gud vad länge sen jag skrev känns det som. Men roligt o se att ni fortfarande kommer in o hälsar på. sist klagade jag väldigt mycket om förkylning and what not. men det är bättre med det nu (pepparpeppar). har inte hänt så mycket sedan sist. Jag börjar min training nästa onsdag, ska bli nice o börja på heltid och ha mer o göra! Ja, vad har hänt annars då? Hannas kompis hanna var o hälsade på förra veckan, jätte roligt o ha henne här. en frisk fläkt! :) Tatuerade mig också, för någon vecka sen. jag och hanna hade en shopping dag, när vi satte oss och skulle fika så fick hon för sig att hon absolut skulle sätta tillbaka sin navelpiercing så vi tog bussen till paceville. Sen bara blev det. helt plötsligt satt jag där och klämde sönder hannas hand. Gjorde en peace märke, som jag velat göra hur länge som helst nu. Gjorde verkligen inte så ont som jag trodde det skulle göra. mot slutet kände jag ingenting. Ville göra en till med en gång. haha. Blev super nöjd med den iallafall. Så tack hanna för att du pusha mig! Jaja. har inte hänt så mycket mer. Mycket mys i solen och extremt mycket kaffedrickande. fint! Snart kommer Josse och frida. kan knappt vänta!! Saknar er hemma! pusspuss!



RSS 2.0