no silly little moment

det värsta med att flytta är att säga hejdå, helt klart. Det är bara ett år men det känns jobbigt att inte kunna ses när man vill,ramla hem tillsammans efter en utekväll eller dricka lite vin och prata när livet är sådär ofett. det kommer jag sakna. det simpla och underbara i den här staden. det har varit en grymt fin sommar och jag skulle stanna i många ögonblick om jag kunde. Jag har de bästa man kan tänka sig. ni är oslagbara. Jag ser fram emot att träffa nya människor och uppleva något annat. nu ska jag njuta av min sista dagar här i Östersund med de bästa och det finns inga hejdån. Vi ses snart igen:) Ta hand om lägenheten Tove och var snäll mot min fina tant granne! (var gärna lite elak mot de elaka äldre paret en trappa upp, de har gjort vissa dagar olidliga) :) Ska bli roligt o uppdatera det nya här! Hörs snart!
Puss och sånt!

Kommentarer
Postat av: Corn

JAG SAKNAR DIG. Jag har tänkt på dig fett mycket. Tycker egentligen att du borde åka till Visby istället för Malta :).... annars dåå, jo det låter som att jag skriver till nån jag är kär i. Men det är okej va? Hoppas du får det bäst <3

2011-09-02 @ 21:42:09
URL: http://corneliandriana.blogg.se/
Postat av: Ida

MEn ahhh uppdatera!!!!

2011-09-06 @ 21:44:31
URL: http://idafh.blogg.se/
Postat av: Tove

Haha! I will ;)

2011-09-10 @ 18:24:47
URL: http://tovelaurin.blogg.se/forresten
Postat av: Jessica h

men åh! :D vad ska du hitta på på Malta i ett år? Vad spännande! KRAMAR

2011-09-12 @ 22:05:59
URL: http://xomarcheline.blogg.se/
Postat av: Bella G :)

Vi ska jobba och ha det mysigt! Komma bort från vardagen liksom. Ska bli så skönt att börja om här! Och du går i skolan igen! Roligt gumman, hoppas det blir grymt fint! :) Puss o Kraam!

2011-09-12 @ 22:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0